Skip to main content

Overig aanbod

computer

Financiële check

voor overzicht in jouw inkomsten en uitgaven

Wil jij graag weer overzicht in jouw inkomsten en uitgaven, maar heb jij geen behoefte aan coaching dan kun je kiezen voor een eenmalige afspraak op een ochtend, middag of avond voor de financiële check. 

computer

Geldtraining ‘Boost jouw geldzaken in 8 dagen!’

een korte en effectieve online geldtraining

Tijdens je vakantie teveel geld uitgegeven? Een spaarrekening waar je niet blij van wordt? Het overzicht kwijt? Ben je hier klaar mee en wil je je geldzaken nu écht prioriteit geven? Niet langer meer uitstellen, maar nu actief aan de slag met jouw financiën? Dan is deze online geldtraining echt iets voor  jou!

computer

Workshop ‘Je geldzorgen de baas’

Je gaat zelf aan de slag en maakt een plan met doelen

In deze workshop neem ik jou stap voor stap mee en je gaat echt zelf aan de slag. Je krijgt
kennis en informatie, tips en tools over wat jij kunt doen om financieel gezond te worden c.q. te blijven. De basis hiervoor is een budgetplan en jaarbegroting. We gaan zorgen voor overzicht en inzicht. Je maakt een plan en stelt doelen op voor jouw vrije bestedingsruimte. Verder wordt er in deze workshop aandacht besteed aan bewustwording,
keuzes maken en verleidingen.

computer

Hulp bij administratie

Ik help jou graag bij: 
  • Het opzetten van een digitale administratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mappen structuur binnen je emailbox en laptop zelf.
  • Het overzetten van een schriftelijke administratie naar een digitale administratie. 
  • Het aantal administratiemappen terugbrengen naar één, hooguit twee, mocht je een combinatie willen van een schriftelijke én digitale administratie.

Voor jongeren en senioren.

computer

Kennissessie

Voor groepen werknemers, HR of leidinggevenden.

Ik geef kennissessies van een uur voor bedrijven. Voor groepen werknemers, HR personeel en leidinggevenden.

computer

Businessdag

Voor de startende Budgetcoach op 25 september en 9 oktober

Heb jij je opleiding tot budgetcoach afgerond, wellicht zelfs je KIWA persoonscertificering gehaald en ben jij helemaal klaar om als onafhankelijk, zelfstandig budgetcoach aan de slag te gaan, maar houdt onzekerheid en wat angst je nog tegen om écht je eigen praktijk te beginnen?