Skip to main content

IG Boodschappen Challenge

Yeah! Nog drie weken, dan start de IG Boodschappen Challenge? Op vrijdag 1 oktober, starten we. Samen met jullie ga ik vier weken aan de slag in deze boodschappen challenge. Het is gratis en voor iedereen die van zichzelf vindt dat ie wel eens wat minder, of beter gezegd, bewuster om wil gaan met het boodschappenbudget.


Laat ik hier vooral zeggen dat het een leuke challenge wordt. Mocht je denken dat je op een bepaald weekbudget wordt gezet… Dat is het zeker niet! Je bepaalt zelf, net als de mate waarin je opdrachten en tips aangaat. Het succes ligt dus vooral bij jezelf. Er ligt geen lading op, gewoon even vier weken lekker knallen en samen bewust aan de slag met de boodschappen aankopen.


De komende weken zal ik jullie al geleidelijk meenemen. Want als we 1 oktober starten is het wel handig dat jouw doel en plan klaar ligt. Wat klinkt dit serieus hè?! 😅 Ik heb er in ieder geval reuze zin in!


Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Geef je dan hieronder op door je aan te melden met het formulier. Daarnaast kun je je aanmelden als lid voor de besloten facebookgroep via https://www.facebook.com/groups/2959524187659684/ waarin alles gedeeld wordt en waar we alles met elkaar kunnen leren, delen en vooral ook lol hebben (althans dat hoop ik 😊).

Doe je mee?? Vul onderstaand formulier dan in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *