Skip to main content

ME, een nieuwe start

En dan is het zover. Tien maanden na de beslissing dat ik voor mezelf wilde beginnen, was daar afgelopen maandag het moment. De lancering van mijn website en daarmee ook de officiële start van mijn bedrijf Budgetcoach Me. En wat heb ik al ontzettend veel leuke reacties ontvangen. Bedankt daarvoor!

Wat ben ik trots! Hoe eng en onzeker het ook voelde, ik heb gedurfd en gedaan! Maar wat een spanning komt er bij kijken. Gelukkig heb ik de afgelopen periode vooral als leuk en leerzaam ervaren. Ondernemerschap…. Er komt zoveel bij kijken en het is veel, maar ik krijg er een hoop voor terug.

De gedachte achter Budgetcoach Me geeft me zoveel energie, dat dit ruim compenseert. Een eigen plek waar ik vanaf nu mijn eigen ervaringen en kennis, maar waarin ik vooral ook mijn ideeën en gedachten kwijt kan.

Budgetcoach Me is een laagdrempelige kantoor waar persoonlijke benadering en aandacht voorop staan. Een bedrijf dat zich puur bezig houdt met financiële begeleiding en ondersteuning bij mensen thuis. Zich middels budgetbegeleidingstrajecten richt op het budgetteren en het doorbreken van oude gewoontes en patronen. Want ik kan iemand nog zo goed helpen bij het praktisch oplossen van zijn (toekomstige) financiële problemen. Als ik me niet ook richt op het doorbreken van oude geld- en bestedingspatronen, dan is het oplossen van financiële problemen weinig zinvol.

Verandering kost tijd, aandacht en geduld. Daarnaast vergt het begrip en overtuigingskracht als het even tegenzit. Verandering bereik je niet met één of twee sessies. De reden waarom ik gebruik maak van begeleidingstrajecten, zodat stapje voor stapje de (sub)doelen bereikt worden en de toekomst daarna ook echt een toekomst zonder geldproblemen (en schulden) blijft! 

Budgetcoach zijn betekent voor mij vooral naast de persoon staan. Er gewoon ‘zijn’. Begeleiding op basis van gelijkwaardigheid. Inleven in de vaak moeilijke situatie, waar aandacht en ruimte is voor emotie. Dit kan alleen in iemands eigen vertrouwde omgeving. Een plek waar iemand zich veilig voelt, thuis is en zichzelf kan zijn.

Voor mij staat één ding vast. Ik vind niets mooiers en dankbaarder dan iemand weer blij, rustig en gelukkig te zien tijdens het traject op weg naar een gezonde, stabiele financiële toekomst zonder zorgen!

Want iedereen is het waard om in te investeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *