Skip to main content

Online geldtraining
“Boost jouw geldzaken in 8 dagen!”

Geef jij structureel teveel geld uit? Heb je een prima inkomen waarvan je ‘makkelijk’ zou moeten rondkomen? Een spaarrekening waar je niet zo blij van wordt? En ervaar je iedere maand onrust omdat er onverwachte rekeningen binnen komen, of je geld al op is, voordat je nieuwe salaris binnenkomt? 

Ben je daar klaar mee en wil je je geldzaken nu écht prioriteit geven? Verlang je naar meer inzicht en structuur? Stel dan niet langer meer uit maar ga actief aan de slag met jouw financiën!

Deze korte, maar effectieve online geldtraining “Boost jouw geldzaken in 8 dagen”, is iets voor jou als je op eigen houtje iets aan jouw geldzaken wilt veranderen, maar wel nét een klein beetje sturing nodig hebt. Dit kleine beetje sturing krijg je in de vorm van opdrachten en sheets die je aangereikt krijgt. Daarnaast kun je meedoen aan twee zoomsessies waarin ik voor je klaar sta en je je voortgang kunt bespreken. Vragen en op zoek naar tips? Ook die kun je bij mij kwijt tijdens deze sessies.  

Deze training doe je natuurlijk voor jezelf, maar als je wilt, kun je toegevoegd worden aan het Instagram account ‘Budgetcoach Me Academy’ waar je toegang tot krijgt.

Dit account is privé en besloten en alleen toegankelijk voor de deelnemers van deze training. Samen leren is leuker. Je zit hier allemaal met hetzelfde doel dus laat je ook hier motiveren, inspireren en voorzien van tips. Let wel: dit is niet verplicht, maar een vrije keuze voor jou!

Ja ik wil het in 2024 heel anders gaan doen met mijn financiën! Uitkomen met mijn inkomen, (meer) sparen, bewuster met mijn geld omgaan

Klaar om van 2024 een goed financieel jaar te maken? Boost dan in december jouw geldzaken in 8 dagen.  

Wat kun je tijdens deze 8-daagse verwachten?

Op dag 1, 2, 3 en 5, 6 en 7 ontvang je een opdracht in je mailbox. Deze opdracht kost je maximaal een half uur (of korter) van je tijd;

Een online sessie op dag 4

Een online sessie op dag 8.

Waar gaan we tijdens deze 8-daagse mee bezig? Dat zijn sowieso:

Inkomsten en uitgaven

Berekenen van jouw vrije bestedingsruimte

Bewustwording

Geld- en spaardoelen

Budgetteren

Vooruit kijken en planning.

Na deze 8-daagse heb jij alles rondom jouw financiën in één maandbudgetplan, zodat je weer overzicht en daarmee grip op je geld hebt. Je kunt het nieuwe jaar fris starten, zodra je eind december je inkomsten ontvangt.

Praktische informatie

De online geldtraining vindt één keer per kwartaal plaats.

Eerstkomende startdatum: maandag 11 december 2023

Kosten: € 49,- (inclusief sheets en twee online sessies).

Geef je je op vóór 23 november, dan krijg je 10% verjaardagskorting en betaal je € 44,10

Wil jij in 2024 meer rust in jouw financiën, doe dan mee en boost jouw geldzaken nog voor het nieuwe jaar begint!

Reviews

Eline over de training:

“Geld is toch een altijd terugkerend onderwerp. Ik had dit eigenlijk goed onder controle en opeens was ik het kwijt. Door de training van 8 dagen heb ik weer een houvast en een plan om het spoor terug te vinden en hierop de blijven!”

Bo over de training:

“De 8-daagse training heb ik als erg waardevol ervaren. Er wordt eerst gefocust op de inkomsten/uitgaven, waardoor je een goed overzicht krijgt. Hierna ga je aan de slag met budgetten bepalen. Vooral het budgetteren en het sparen liep bij ons niet goed. Hierin werd ik supergoed begeleid door Mariska en ze gaf ook een snelle/duidelijke terugkoppeling en goede tips. Er ligt een goede basis en ik heb er het volste vertrouwen in dat het ons nu wel gaat lukken. Het was het geld meer dan waard!”