Skip to main content

Online geldtraining
Boost jouw geldzaken in 8 dagen!

Tijdens je vakantie teveel geld uitgegeven? Een spaarrekening waar je niet zo blij over bent? Het overzicht kwijt? Onrust? Stress?

Ben je er klaar mee en wil je je geldzaken nu écht prioriteit geven? Niet langer meer uitstellen, maar actief aan de slag met jouw financiën? Dan is deze korte, maar effectieve online geldtraining iets voor jou!  

Wil jij vanaf de eerstkomende salarisbetaling weer overzicht hebben én kunnen starten met een ‘normaal’ en gezond uitgavenpatroon? Doe dan mee met de online geldtraining “Boost jouw geldzaken in 8 dagen!”

Deze korte, maar effectieve online training wordt ieder kwartaal gegeven. 

Deze training doe je natuurlijk voor jezelf, maar als je wilt, kun je toegevoegd worden aan het Instagram account ‘Budgetcoach Me Academy’ waar je toegang tot krijgt.

Dit account is privé en besloten en alleen toegankelijk voor de deelnemers van deze training. Samen leren is leuker. Je zit hier allemaal met hetzelfde doel dus laat je ook hier motiveren, inspireren en voorzien van tips. Let wel: het is dus niet verplicht, dat is aan jou!

Dat klinkt goed! Ik kan zeker een financiële boost gebruiken! Vertel mij meer….

Boost jouw geldzaken in 8 dagen!

Na deze 8-daagse heb jij alles rondom jouw financiën in één maandbudgetplan, zodat je weer overzicht en daarmee grip op je geld hebt. Je kunt de nieuwe maand fris starten, zodra je je inkomsten ontvangen hebt.

Wat kun je tijdens deze 8-daagse verwachten?

  • Op dag 1, 2, 3, 5, 6 en 7 een opdracht in je mailbox. Deze opdracht kost je maximaal een half uur (of korter) van je tijd;

  • Een online sessie op dag 4

  • Een online sessie op dag 8.

Waar gaan we tijdens deze 8-daagse mee bezig? Dat zijn sowieso:

  • Inkomsten en uitgaven;
  • Berekenen van jouw vrije bestedingsruimte
  • Bewustwording
  • Geld- en spaardoelen
  • Budgetteren
  • Vooruit kijken en planning.

Praktische informatie:

Start: ieder kwartaal

Kosten: € 27,- (inclusief sheets en twee online sessies)

Wil je meedoen? Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier. Ik neem dan contact met je op over de eerstvolgende startdatum.

Reviews

Eline over de training:

“Geld is toch een altijd terugkerend onderwerp. Ik had dit eigenlijk goed onder controle en opeens was ik het kwijt. Door de training van 8 dagen heb ik weer een houvast en een plan om het spoor terug te vinden en hierop de blijven!”

Bo over de training:

“De 8-daagse training heb ik als erg waardevol ervaren. Er wordt eerst gefocust op de inkomsten/uitgaven, waardoor je een goed overzicht krijgt. Hierna ga je aan de slag met budgetten bepalen. Vooral het budgetteren en het sparen liep bij ons niet goed. Hierin werd ik supergoed begeleid door Mariska en ze gaf ook een snelle/duidelijke terugkoppeling en goede tips. Er ligt een goede basis en ik heb er het volste vertrouwen in dat het ons nu wel gaat lukken. Het was het geld meer dan waard!”