Skip to main content

Geen behoefte aan een langer durend één op één begeleidingstraject? Wél de wens om je financiële zaken op orde te stellen? Er zijn nog genoeg andere mogelijkheden om financieel gezond te worden en dat vrije leven na te streven

Geen behoefte aan een langer durend één op één begeleidingstraject? Wél de wens om je financiële zaken op orde te stellen? Er zijn nog genoeg andere mogelijkheden.

Overig aanbod

Naast de individuele coaching via trajecten, zijn er ook genoeg andere mogelijkheden om je financiële situatie te verbeteren.  Zo kun je kiezen voor een financiële check, een 8-daagse online geldtraining, of een workshop.  

Werkgevers kunnen naast individuele coaching ook kiezen voor het aanbod van financiële checks of kennissessies.

Ook gediplomeerde collega budgetcoaches helpen we graag. Ben jij in bezit van diploma en misschien al KIWA gecertificeerd en wil je graag voor jezelf beginnen? Een aantal keren per jaar organiseren wij businessdagen die jou een vliegende start als zelfstandig budgetcoach geven.  

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende producten en diensten

computer

Financiële check

voor overzicht in jouw inkomsten en uitgaven

Wil jij graag weer overzicht in jouw inkomsten en uitgaven, maar heb jij geen behoefte aan coaching dan kun je kiezen voor een eenmalige afspraak op een ochtend, middag of avond voor de financiële check. 

computer

Online geldtraining

Boost jouw geldzaken in 8 dagen!

Deze 8-daagse online geldtraining is voor iedereen die zelf in korte tijd overzicht wil in de financiën. In 8 dagen tijd krijg je op zes dagen een opdracht en op twee avonden een zoomsessie. De opdrachten zijn kort, bondig en efficient. 

werkboekje

Workshop

In drie uur tijd je geldzorgen de baas

Tijdens deze workshop van drie uur, ga je in een groep, maar voor jezelf aan de slag met jouw geldzaken. Stap voor stap neem ik je mee in de opdrachten die jou leren hoe je zelf een budgetplan maakt welke zorgt voor overzicht en inzicht.

computer

Hulp bij administratie

Wil je graag een geordende administratie?

Een goede administratie is de basis voor en financieel gezond huishouden. Nu steeds meer bedrijven overgaan tot digitale administratie, wordt het steeds lastiger om de administratie geordend en inzichtelijk te houden. 

computer

Kennissessie

Voor groepen werknemers, HR, teammanagers en leidinggevenden.

Dit product is speciaal voor werkgevers die hun collega’s in korte tijd willen informeren van wat de werknemer zelf kan doen om in deze dure tijden financieel gezond te blijven. In één uur vertel ik over basis van een financieel gezond huishouden.

Budgetcoach Mariska

Businessdag

Voor de startende Budgetcoach op vrijdag 12 januari 2024

Heb jij je opleiding tot budgetcoach afgerond, wellicht zelfs je KIWA persoonscertificering gehaald en ben jij helemaal klaar om als onafhankelijk, zelfstandig budgetcoach aan de slag te gaan, maar houdt onzekerheid en wat angst je nog tegen om écht je eigen praktijk te beginnen?

jaarbegroting

Maandbudgetplan en jaarbegroting

excelbestand/sheet

Wil jij graag een maandbudgetplan opstellen, maar geen idee waar te beginnen? Met dit werkblad/bestand kun jij zelf aan de slag. Het zelfrekenend budgetplan hevelt ook de bedragen over naar de jaarbegroting. Hiermee heb je meteen inzicht in de duurdere/goedkopere maanden van het jaar.