Voor hulp en begeleiding op weg naar een financieel zorgeloze toekomst!

Blogs

Financiële opvoeding. Hoe doe ik dat en hoe bereid ik mijn kind voor op zelfstandig wonen?

Een studerend kind dat op kamers wil. Een ander kind dat pas na de studie de vleugels uitslaat. Er is een moment dat jouw kind het nest verlaat . De één wat vroeger dan een ander, maar dit moment gaat komen.

Budgetcoach, dé persoon die jouw helpt en ondersteunt bij het in evenwicht krijgen van jouw financiën

Vorige week woensdag had ik op mijn facebookpagina een post over de budgetcoach en daarin vroeg ik waar jij aan denkt als je hierover leest, of hoort. Helaas had ik slechts één reactie. Misschien vond men het spannend, of had men werkelijk geen idee, maar die ene reactie die ik wel kreeg – GELD-  dat […]

Goed met je geld omgaan. Hoe doe je dat? 11 tips om je op weg te helpen!

Goed met je geld omgaan. Hoe doe je dat? Wanneer ga je nou goed met je geld om en wanneer juist niet? Het is een vraag die makkelijk te beantwoorden is. Ware het niet dat geld uitgeven een subjectief gegeven is. Want wat voor de een goed is, kan voor een ander voldoende, of zelfs […]

Wat doen de uitkomsten van Prinsjesdag met jouw portemonnee?

Gisteren was het Prinsjesdag. Normaliter volg ik dit wel, maar helaas is me dit gisteren niet gelukt. Ik vind het ook altijd een lange zit, zelfs ‘saai’ te noemen. Toch ben ik altijd wel benieuwd welke financiële gevolgen er zijn voor onze portemonnee.

In de WW of bijstand door de coronacrisis?

Vandaag is het veel in het nieuws. Steeds meer mensen komen door de coronocrisis in de WW, of de bijstand terecht. Vooral onder jongeren tot 27 jaar en 45-plussers is een stijging te zien.

Ieder kind moet kunnen sporten!

Yeah het sporten is weer begonnen! Wat keken onze kinderen hier lang naar uit! Zin om hun vrienden en vriendinnen weer te zien, lekker bezig te zijn, nieuwe dingen te leren en gezelligheid op de club.

Heeft jouw bankrekening de (dure) vakantiemaand overleefd?

De vakantie zit er weer op! De scholen zijn vandaag in onze regio (noord) weer begonnen en ook het sporten is bij ons thuis hervat. We gaan met zijn allen weer strak de planning in. Helemaal prima!

Pak je kans en kom naar het gratis spreekuur!

Als je niet meer uitkomt met je inkomen, de rekeningen zich langzamerhand opstapelen en je ook een maandelijkse roodstand hebt, wordt het steeds moeilijker om de problemen op te lossen.

Met deze 18 tips bespaar jij op je boodschappen.

Boodschappen doen…. Je ontkomt er niet aan! Voor de één een favoriete bezigheid, voor de ander niet meer dan een noodzakelijk kwaad. De één doet de boodschappen dagelijks, terwijl de ander het liever houdt bij eens per week.

Werkdagen

  • Maandag:           9.00 – 17.00 uur              en          19.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag:             9.00 – 14.00 uur
  • Woensdag:         9.00 – 12.00 uur              en          19.00 – 21.00 uur
  • Donderdag:        9.00 – 16.00 uur                            
  • Zaterdag :           9.00 – 13.00 uur