Skip to main content

Workshop “Je geldzorgen de baas!”

Alles wordt duurder, en hoe! De prijzen van de boodschappen, de energie, contributies, verzekeringen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel duurder geworden. Ik kom steeds meer mensen tegen die rondlopen met geldzorgen. Zij vragen zich steeds vaker af hoe het toch moet deze maand. Iedere maand weer die onzekerheid of het je lukt om rond te komen van de inkomsten die binnen komen.  

Het gevolg hiervan is dat steeds meer mensen gaan schuiven met hun betalingen. Ook een slinkende spaarrekening is een signaal dat zorgt voor geldzorgen. Het geeft je een rotgevoel, het gevoel de controle te verliezen over je geld.

Helaas kun jij geen, of weinig gebruik kan maken van regelingen zoals de energietoeslag, of andere toeslagen. Hierdoor ben je op jezelf aangewezen en zul jij zelf aanpassingen moeten doen in jouw bestedingsgedrag om te voorkomen dat geldzorgen, serieuzere problemen gaat opleveren.  

Het goede nieuws, je kunt iets aan je geldzorgen doen!

Heb jij al een tijdje dat onrustige gevoel en wil je zelf ontzettend graag weer uitkomen met je geld en zelfs weer een (klein) deel kunnen sparen? Dan is 2023 een perfecte timing om hiermee te starten. Word je geldzorgen de baas in 2023 en ga financieel gezond en met rust het nieuwe jaar in.

Pak de regie en controle over je geld terug

Op vrijdag 6 januari gaf ik de eerste workshop en met groot succes! Daarom heb ik besloten een volgende workshop “Je geldzorgen de baas in 2023!” te geven op dinsdagochtend 7 februari. Samen gaan we aan de slag met jouw geldzaken. Aan het einde van deze workshop ga jij naar huis met een budgetplan, een jaarbegroting en een werkboek, welke je het gehele jaar nog als naslagwerk kunt gebruiken.

Inhoud workshop “Je geldzorgen de baas in 2023!”

In deze workshop neem ik jou stap voor stap mee. Je gaat zelf aan de slag. Je krijgt kennis en informatie, tips en tools over wat jij kunt doen om in 2023 financieel gezond te worden, of te blijven. De basis is hiervoor een budgetplan en jaarbegroting. We gaan zorgen voor overzicht en inzicht. Je maakt een plan en stelt doelen op voor jouw vrije bestedingsruimte. Verder wordt er in deze workshop aandacht besteed aan bewustwording, keuzes maken en verleidingen.

Praktische informatie

Wanneer:        Dinsdag 7 februari 2023

Hoe laat:         Van 9.30 – 13.30 uur

Waar:              Bistro de Stadshoeve, Arendshorstlaan 23 Zwolle

Deelnemers:   Maximaal 6, zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan blijven geven

Meenemen:    Laptop, rekenmachine, bankierenapp, digid en een gezonde dosis fun!

Kosten:           € 97,- incl btw.

Inbegrepen:   Werkboek, templates, koffie, thee en een fijne lunch als beloning voor jouw harde werken

Bonus:           Zelfrekenend kasboek

Schaamte, of niet durven, een belemmering?

Denk je YES, dit wil ik, maar hoor je tegelijkertijd ook dat stemmetje dat zegt dat je je financiële gegevens niet open en bloot op tafel wilt leggen omdat je je ervoor schaamt? Wees gerust!

Iedereen zit hier voor hetzelfde en is lekker actief en drukdoende met het vullen en maken van de eigen begrotingen op zijn, of haar eigen laptop. Er hoeft zeker niet over persoonlijke financiën gesproken te worden, tenzij je dat zelf wilt natuurlijk.

Uiteraard zorg ik voor een veilige setting, maar hoe fijn is het om je vrij te voelen, toch iets te kunnen delen. Het geld op taboe neemt heel langzaam af door de huidige situatie van inflatie, waarmee iedereen te maken heeft. De ervaringen die ik heb opgedaan in de trainingen die ik al geef, bewijst juist dat je ook veel van elkaar kunt leren, elkaar kunt stimuleren en kan steunen.

Investeer in jezelf!

Pak je eigen kracht en start 2023 zonder geldzorgen, omdat jij ze de baas bent en geef je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *