Skip to main content

Helemaal klaar om het mooie, dankbare vak van Budgetcoach uit te gaan oefenen, maar heb jij als starter moeite met de positionering in de markt als zelfstandig budgetcoach?

Kom dan naar de Businessdag op vrijdag 12 april 2024 te Breukelen

Businessdag

Helemaal klaar om het mooie, dankbare vak van Budgetcoach uit te gaan oefenen, maar heb jij als starter moeite met de positionering in de markt als zelfstandig budgetcoach? Hoe, of waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er?  Waar kan ik standaard documenten vinden? Hoe ga ik mezelf in de markt wegzetten en met welke doelgroep wil ik aan de slag? De belastingen? De boekhouding? Ga ik hier geen fouten in maken?  

Deze onzekerheid en een stukje angst zien we vaak terugkomen. Met regelmaat krijgen wij mail en telefoontjes uit het werkveld. Startende budgetcoaches die vragen stellen, graag willen sparren en willen weten hoe wij dit hebben opgepakt en gestart zijn. Vaak gaat het dan niet eens over de inhoud van het vak. Wél over hoe je nu met je certificaat onder je arm, je eigen bedrijf in budgetcoaching opstart.

Samen met Claudia van Budgetcoach Klokkemeijer hebben we de businessdagen ontwikkeld. Speciaal voor deze doelgroep. De startende, zelfstandige budgetcoach. We willen hiermee voorkomen dat starters stuk lopen op de onzekerheid en angsten die  een eigen onderneming in budgetcoaching met zich meebrengt.

Claudia en ik delen tijdens deze businessdag al onze ervaringen en kennis met jullie. Daarnaast ontvang je praktische tools en documenten. Waar nodig, kun je ook ná de businessdagen rekenen op ons als sparringpartner. Heb je nadien nog vragen, of nog wat tips nodig bij het opstarten van je eigen onderneming? Die ruimte is er. Wij vinden het ontzettend leuk om bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling bij te mogen dragen.

Dagprogramma

We gaan ons deze dag helemaal onderdompelen in de start van jouw bedrijf en alles wat hierbij komt kijken. Onderwerpen  zoals:

  • Waar begin je mee als startende budgetcoach?
  • Je ontvangt diverse standaarddocumenten. Hierbij kun je denken aan intake, inventarisatie, overeenkomst, budgetplannen etc. 
  • Noodzaak KIWA certificering
  • AVG uitleg en Algemene Voorwaarden (juridisch)
  • Boekhouding en de tools die inzetbaar zijn. 
  • Acquisitie en marketingzaken, zoals hoe positioneer je jezelf in de markt, hoe belangrijk is een website, welke doelgroep past bij jou? Hoe bepaal je je diensten en producten en het tarief etc.
  • En alle overige vragen die jullie hebben.

Praktische informatie

Aantal deelnemers

De businessdag gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 5. Om het maximale uit deze dag te halen en iedereen ook de ruimte en kansen te geven om vragen te stellen en mogelijkheden te bespreken, is het aantal deelnemers beperkt tot 10.

Jouw investering

€ 699,- exclusief btw.

Je ontvangt van ons de factuur nadat het zeker is dat de businessdag doorgaat. Dat weten wij een maand van tevoren.

Voor diegenen die al ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, de btw kan je in jouw kwartaalaangifte omzetbelasting verrekenen.

Na deze businessdag heb jij de middelen tot je beschikking om een vliegende start te maken met je eigen onderneming!

Been there, done that!

Zelf heb ik bij de start van mijn onderneming met genoeg onzekerheden en angsten gezeten. Desondanks was het voor mij voor meer dan 100% duidelijk dat ik mijn eigen praktijk zou gaan opzetten. Hoe dan ook! Want budgetcoaching is waar mijn hart lag én ligt!

Ik ben destijds zelf veel gaan uitzoeken en ontwikkelen. Dit heeft veel tijd en energie gekost, maar ik heb hier ook veel van geleerd. Toch had ik het zeker prettiger gevonden als ik destijds zo’n businessdag had kunnen volgen. Het had het allemaal net wat beter en makkelijker voor me gemaakt. Dat deel van jouw zoektocht wil ik je graag besparen. 

Overtuigd?

Meld je dan aan voor deze businessdag door het aanmeldformulier hieronder in te vullen en te mailen naar mariska@budgetcoachme.nl
of stuur mij gerust een whatsappbericht, als je eerst nog wat vragen hebt. 

Reviews Businessdagen 2023

“Het was zeer de moeite waard. Echt een aanrader voor mensen die aan de slag willen als zelfstandig Budgetcoach”

~ Sjoerd ~

“Het was een leerzame, praktijkgerichte dag! Een super fijne aanvulling op de reguliere opleiding Budgetcoach”

~ Jolanda ~

“Een hele zinvolle, praktische en gezellige dag. Erg waardevol!”

~ Judith ~

“Een superleuke en ontzettend leerzame businessdag. Mariska en Claudia dank jullie wel! Jullie enthousiasme werkt erg aanstekelijk. Deze dag is echt een aanrader”!

~ Ingrid ~

Hebben deze reviews jou net het laatste zetje gegeven? Leuk!

Meld je dan gauw aan. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.