Skip to main content

Pak je kans en kom naar het gratis spreekuur!

Als je niet meer uitkomt met je inkomen, de rekeningen zich langzamerhand opstapelen en je ook een maandelijkse roodstand hebt, wordt het steeds moeilijker om de problemen op te lossen.

Geldzorgen, een roodstand of geen zicht meer hebben in, of over je financiën, hoeft niet meteen te betekenen dat er grote financiële problemen zijn. Verbetert de situatie niet, dan is de kans groot dat op korte termijn wél grotere problemen ontstaan en dat wil je voorkomen. Het is daarom van groot belang dat je jouw problemen vroeg erkent en ermee aan de slag gaat. Lukt dit je niet zelfstandig, vraag dan op tijd hulp en laat je begeleiden op weg naar een stabiele, gezonde financiële toekomst.

Hoe eerder je je problemen aanpakt, des te groter het positieve resultaat! Door op tijd aan je problemen te werken, voorkom je dat er problematische schulden ontstaan. Geen schuldhulptraject, maar zelf de vrijheid én de regie houden over jouw eigen portemonnee.

Trek op tijd aan de bel als de problemen boven je hoofd gaan groeien! Altijd!

En kun je met jouw zorgen of problemen niet terecht bij iemand in jouw familie-, vrienden- of kennissenkring? Of wil je je problemen liever niet met hen delen, maar heb je wel hulp en ondersteuning nodig bij het oplossen van jouw problemen? Kom dan naar één van mijn spreekuren voor een gratis 1 op 1 gesprek (max 45 minuten) en weet daarna waar jij staat en wat je moet doen om jouw toekomst weer mooier en zorgelozer te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *